Calatorie in necunoscut.

 

untitled

Da! Vom porni intr-o calatorie! A te descoperi pe tine,a te cunoaste si a te alinia cu tine este o intreaga calatorie. Iar ca in orice calatorie desi pregatesti niste lucruri dinainte ceea ce se intampla indata ce ai pornit la drum este un necunoscut. Si e frumos ca e asa! Fiinta noastra are nevoie de varietate, are nevoie de a fi surprinsa,de a avea provocari, de a cadea pentru a se ridica, de a simti intai teama ca apoi sa simta curaj.

Apoi cand pornim? ACUM! Daca vrei cu adevarat sa faci un lucru este necesar sa elimini ‘amanarea’ din viata ta. Acum este momentul. Prezentul este momentul cel mai potrivit. Iar prin Prezent ne referim la clipa de ACUM si AICI.

Nu intamplator am scris Prezent cu P mare.Prezentul este un dar,un dar de la viata. Iar un dar este primit. Pentru a putea sa constientizam,sa  acceptam Prezentul in viata noastra si sa ne bucuram de el este necesar sa ne dam voie sa primim. Da! Sa ne dam voie! Pentru ca meritam. Meritam tot ce ne poate oferi acest Prezent mai bun!

Asadar dati-va voie oameni frumosi!

Continuam cu…

Unde? Incotro? Apoi,asta o decideti voi! Orice calatorie are o destinatie indiferent ca o stabiliti dinainte sau va lasati purtati de curent. Stabilind dinainte preluati controlul asupra vietii voastre. Acest lucru implica ca va asumati alegerea facuta. Implica responsabilitate. Dar mai implica ceva: faptul ca viata voastra este la voi,ca puterea este la voi. In schimb daca va lasati purtati de curent poate ca e mai comod,sunteti in zona voastra de confort,dar puterea voastra nu e la voi si odata cu asta energia voastra este dispersata ceea ce veti resimti la nivel de corp fizic,disconfort,oboseala. Vom detalia in alt articol acest aspect. Revenind, cand vorbim de o destinatie ne referim la obiective,la ce dorim noi sa obtinem in viata asta pe termen scurt,mediu si lung. Ce obiective doriti sa atingeti? Care va este tinta? Este foarte important sa stiti unde doriti sa ajungeti,de fapt ce va doriti de la viata voastra deoarece va veti indrepta intreaga Fiinta in directia aceea. Ori pentru a avea rezultatul pe care vi-l doriti aveti nevoie sa-i dati directia corecta. Imagineaza-ti ca acest obiectiv este un varf de munte. Cand te uiti in zare poate nu e tocmai aproape.Il vezi in departare. Imagineaza-ti ca esti deja acolo! Ce simti? Acea imagine,acea emotie,acel sentiment…acestea iti vor fi pe post de motivatie pe tot parcursul calatoriei,asa ca nu uita sa ti le improspatezi in intreaga ta Fiinta in fiecare dimineata de cum deschizi ochisorii. Este combustibilul de care corpul tau are nevoie pentru a putea continua zi de zi. Asa ca ai grija ca acel combustibil sa fie prezent mereu si nu oricum: de cea mai buna calitate,iar calitatea este data de intensitatea emotiilor tale.

Am spus de destinatie,de obiectivul in sine,de tinta. Suntem tentati sa ne agatam psihic de acea destinatie si sa nu mai ne bucuram de calatorie. Ori calatoria este totul. Sa-ti spun un mic secret: obiectivul,destinatia sunt insasi calatoria. Tu iti atingi zi de zi obiectivul,pui caramida cu caramida,iar fiecare caramida este insasi un success,este insasi atingerea acelui obiectiv.

Urmatorul pas este sa ne stabilim ce bagaj luam cu noi. Dar acest aspect il vom detalia in urmatorul articol de saptamana viitoare. Pana atunci…

Pe curand!

🙂

4 comments on “Calatorie in necunoscut.

  1. Calin Valentina says:

    Simplu si frumos! Keep going!

    Like

  2. madalinaghinescu says:

    Wow! M-ai făcut să îmi imaginez…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s