Și am pornit la drum.

 

 

Cu ce?

 

Apoi, despre asta discutam astazi! Despre acel bagaj pe care il luam cu noi,pe care il purtam in spate in calatoria spre atingerea obiectivelor noastre. In functie de cat de incarcat si greoi este simtim sau nu o apasare  pe umerii nostri.

Apoi haideti sa ne gandim un pic la acest aspect! Cand te simti confortabil? Cand ai un bagaj simplu avand strict ce-ti este necesar sau cand iei de toate: atat lucruri utile cat si inutile?

Eu zic ca in primul caz.

Cand vorbesc despre bagaj ma refer la propria persoana. Noi caram in fiecare zi trecutul atat cu aspectele lui placute cat si cele mai putin placute. Benefic ar fi sa ne gandim un pic la acel trecut asa cum a fost el, sa vedem ce lectii am invatat din fiecare experienta care a avut un impact asupra noastra,sa-l acceptam, sa ne iertam pentru lucrurile care nu tocmai au iesit asa cum ne doream ( de fapt noi am facut tot ce am crezut  ca e bine pentru noi in acel moment al evolutiei noastre)  si sa mergem mai departe: nu oricum, de data aceasta mai usori si mai liberi!

Iar bagajul pe care il luam cu noi sa contina doar  PREZENTUL si lectiile invatate. Imaginati-va ca pe o foaie de hartie este desenat central un cerc in interiorul caruia scrie PREZENT. Apoi in jurul lui lectiile invatate pana acum. Eh,asta este tot ce aveti nevoie pentru a putea continua.

In opinia mea, tot ce nu ne construieste este inutil! Asadar decideti sa eliminati inutilul din viata voastra pentru a face loc utilului!

Pe data viitoare!

🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s