Liberi.

 

Acum ceva vreme  tânara cu ochi verzi a pornit la drum spre obiectivul ei, acela de a avea relația de cuplu pe care și-o dorea atat de mult. Entuziasmul și ambiția o orbeau. Toata lumea era plictisită de viață,toți nu știau atat de multe câte știa ea. Nici nu conștientiza că singură se leaga, ca singură iși face nodul, apoi că singura se sufocă. Până când de la un timp încolo a început să sesizeze că ceva este in neregulă. A început SĂ CONȘTIENTIZEZE.

Încetul cu încetul a început sa slăbească lanțuriile,să nu se mai opună să vadă evidentul din fața ei,cu alte cuvinte, SĂ ACCEPTE.

Parcă ceilalți nu mai erau atat de plictisiți de viață, parcă ea nu mai știa chiar tot,de fapt realiza că nu știe mai nimic. Începea să se simtă mai bine.

Dar lucrurile nu sunt așa de simple. “Atunci ma detasez!” iși spuse ea! Fără sa-și dea seama că se lupta cu ea,dar sub alta forma,una mai subtilă.

Tânara cu ochi verzi sunt eu! După cum poate observați eram total in antiteză cu ideea de a fi liber. Credeam că am control asupra vieții mele când de fapt viața,ambiția,entuziasmul ala orb,acelea aveau control asupra mea.

Din toată această poveste cel puțin in acest moment consider că tocmai in momentul in care crezi cu tărie că ai control asupra situației, tocmai atunci nu-l ai.

Legat de detașare, inșași acest aspect este o luptă cu tine. Nu-ți convine ce simți, ce se intâmplă. Te lupți cu tine! Dar te intreb, ce vină ai că simți? Chiar și acest “nu-ti convine”? Este pur și simplu! Lasă-l sa fie și o să se evapore de la sine.

Tocmai in acel moment in care crezi că ești liber tocmai atunci nu ești.

Cred că libertatea începe in momentul in care lași să fie.

Ai dat direcția,știi ce vrei apoi…

Let it be!

4 comments on “Liberi.

  1. Elena Velea says:

    Te imbratisez suflet frumos si te iubesc. Esti minunata

    Like

  2. Felicia says:

    Imi plac articolele tale pentru ca fiecare contine si o invatatura. Sa fii iubita si fericita, fata frumoasa!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s