About


691ECBBC-252E-49E6-B839-2ED3F58A3C74

 

Dacă vei călători suficient de departe într-o bună zi ai să te întâlnești cu tine însuți. Și vei spune DA.
(Marion Woodman)

🕊
Bine (că) v-am găsit!

Numele meu este Andreea-Olga Albină.

În prezent sunt Absolventă a  Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF ‘Carol Davila’ din Bucuresti, Medic Rezident, Psihanalist în formare și o entuziastă ‘cercetătoare’ în ale ființei și psihicului uman, dar mai ales a complexității ființei umane. 

Omnis cellula e cellula

(Virchow)

( Ce ar fi psihicul dacă Ea, Ființa, n-ar exista? Așadar avem nevoie de Aceasta care să-l poată conține (să-i fie Spațiu) așa cum este nevoie de cel ce observă pentru ca ‘observatul’ să existe)

Am creat acest blog cu gândul să fiu o sursă de inspirație pentru cei din jurul meu și pentru cei care îmi citesc postările.

O sursă de inspirație de a trăi Frumosul, în Armonie.

Simt cu încăpățânare că Viața este Frumoasă.

Viața este Energie, Iubire, Libertate, Curiozitate, Cunoaștere … o Artă cu un Intrinsec potențial de exprimare prin Simțire care ne-a fost dăruită și depinde de noi cum avem grijă de ea.

   Și mai cred un lucru (în opinia mea esențial). Merităm să avem o viață sexuală în Armonie cu Noi Înșine și cu partenerul/partenerii cu care intrăm în contact. Este ‘Scena’ pe care intimitățile noastre își dau întâlnire. Este unul din aspectele importante ale realității noastre de zi cu zi. ‘Toți o facem’, dar câți sunt(em) cu adevărat mulțumiți și satisfăcuți de Aceasta?

Am venit aici ca să ne bucurăm unii de ceilalți și unii cu ceilalți. Ce ar fi Bărbatul fără Femeie și Femeia fără Bărbat? Ne completăm, suntem diferiți din anumite aspecte însă împreună putem contribui la a crea experiențe de viață frumoase. Ori nu la aceasta ne invită viața? Să gustăm din ea?

☺️

Acest blog a luat naștere din pasiunea de a scrie, de a traduce stări, emoții, momente de înțelegere în cuvinte ce hrănesc sufletul celui care le citește și care pot servi atât ca insight-uri dar și ca invitații la a porni în propria călătorie de autoînțelegere. Este un spațiu virtual drag sufletului meu și care mi-a fost alături și încă îmi este în propria mea Călătorie către Interior, o călătorie frumoasă(frumos nu înseamnă tot timpul ușor) care a început acum mulți ani în urmă cu un “Cine sunt eu” a lui Jean Klein.

Frumosul derivă din Interior

 

 

 

 

 

📸 by me

🍒by me
📸Ciprian Strugariu
📸Ciprian Strugariu
📸Ciprian Strugariu
📸Ciprian Strugariu

Pentru Început, măcar Ascultă-te. Iar ce va ieși la Suprafață va fi Adevăr.

Astfel că,

Decizia va fi cea Corectă.